Primers vídeos de Les Veus de Penyagolosa

El nostre projecte de Memòria Oral va començar la primavera passada: la primera crida la vam dirigir als joves animant-los a gravar la gent major en el seu mòbil. El Centre d’Estudis de Penyagolosa va elaborar els continguts en format d’entrevista i l’associació PenyaLab va oferir tallers tècnics sobre enregistrament i edició de vídeos, per potenciar la millora dels resultats, però també per ajudar a crear una xarxa dins el territori, per articular la tecnologia amb la tradició, i perquè en aquest projecte és més important tot el procés de replega del material i les seues connexions personals, que el resultat final, que ja sabem ara que serà positiu al marge de la quantitat dels vídeos elaborats.

A aquesta primera línia de treball s’han afegit altres vies, cada una de les quals exposarem en este web, però tots els vídeos replegats formaran part del mateix fons sobre el nostre patrimoni immaterial.

El contingut dels tallers oferts per PenyaLab inclou la creació d’un espai sites per agrupar els vídeos de les entrevistes protagonitzades per Odilon Garcia Aparici i José Olaria Edo, i dutes a terme per les seues filles i netes.

Trobareu més informació sobre el projecte en aquests articles publicats, per ordre cronològic:

  1. Projecte Les Veus de Penyagolosa
  2. Les Veus de Penyagolosa s’escampen
  3. Les Veus de Penyagolosa entren a l’escola

 

Related Images:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.