Primeres Jornades d’Igualtat

Les primeres Jornades d’Igualtat de Vistabella s’han organitzat sobre els lligams de les dones que viuen hui al món rural amb les seues immediates precedents, les que el van habitar durant el segle XX.

La preparació de les imatges actuals de dones que viuen a Vistabella, i la realització de les mateixes, per a integrar-les en una exposició d’homenatge a les Dones de Carrasca del territori, són el punt de partida de les diferents activitats plantejades per a la celebració del Dia internacional de la Dona. Coordinades per Edurne Garcia, les diferents propostes s’han centralitzat en la Biblioteca i reivindiquen l’existència de les dones contra totes les formes d’inexistència patides al llarg de la història. 

Organitzades per l’Ajuntament de Vistabella i finançades per Ministerio de Igualdad, Secretaria de Estado de Igualdad y contra La Violencia de Género, han comptat amb la col·laboració del PEU de la Universitat Jaume I de Castelló, i del Centre d’Estudis de Penyagolosa.

El món en què vivim és forjat per la meitat de la humanitat, la meitat masculina, i el cas és que no ens acaba d’agradar. Sempre ens és lícit suposar que un món on col·laborés tota la humanitat, faria aquesta més humana, per tant, més responsable i més lliure.

Maria Aurèlia Capmany (1918-1991)

novel·lista, dramaturga, assagista

 

Related Images:

2 Replies to “Primeres Jornades d’Igualtat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.