Participem en el congrés internacional d’educació patrimonial, CIEP5

Del 19 al 21 d’octubre 2022 s’ha celebrat a Madrid el CIEP5, un congrés per conèixer experiències i debatre al voltant de l’educació sobre el Patrimoni. El Centre d’Estudis de Penyagolosa, juntament amb el PEU de la Universitat Jaume I de Castelló, hem presentat les nostres Jornades de Les Persones i els Patrimonis com un exemple possible per donar valor a la identitat de les persones d’un entorn rural a través de la cultura.

El Consell d’Europa aprova línies de treball i accions per a protegir el Patrimoni Cultural: les primeres convencions van donar pautes sobre el patrimoni arquitectònic i arqueològic, però l’evolució i ampliació del concepte de patrimoni ha suposat que la darrera convenció de Faro (Portugal) de 2005 afegira la dimensió humana: les persones i els valors humans també són Patrimoni, per tant parlem de drets i de democràcia, de cooperació ciutadana i de mobilització de la societat civil respecte de la cultura. Les persones som Patrimoni, i en aquesta línia de treball emmarquem els objectius del Centre d’Estudis de Penyagolosa.

El Programa d’Extensió Universitària de l’UJI participa amb set projectes al V Congrés Internacional d’Educació Patrimonial

Related Images:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.